Hummus helemaal sesam (150 gr)
Een heel eenvoudig recept voor “rauwe” kikkererwtenhummus, met slechts 5 ingrediënten. De rijke sesampuree geeft het een echt romige textuur en een uniek aromatisch karakter.
Ingrediënten
Kikkererwten, SESAMZADEN pasta, water, citroensap, Guérande zout, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Gedroogde tomatenhummus (170 g)
Recept met een topping van gedroogde tomaten uit Italië. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd...
spreads
Konfijt van gekruide appel (120 gr)
De klassieke combinatie van kweepeer en appel, uitstekend versterkt door de lichte, bittere toets van de drie kruiden, geeft de blauwe een beetje...
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg Baslicum (125 gr)
Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een...
spreads
Knoflook & olijfolie hummus (170 g)
Recept met knoflook en olijfolie uit Spanje. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te...
spreads
PRECO - Tofu salade (500 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (150 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
spreads
Tomatenpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) tomatenpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de textuur.
Een heel eenvoudig recept voor “rauwe” kikkererwtenhummus, met slechts 5 ingrediënten. De rijke sesampuree geeft het een echt romige textuur en een uniek aromatisch karakter.