Dit recept is het meest Franse van de drie GWAK Bord à Bord! Als een wandeling door een moestuin, met de zoetheid van doperwten en de frisheid van groene basilicum. Gepureerde amandelen voegen rondheid toe aan deze avocadovrije guacamole. Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).
Dit recept is het meest Franse van de drie GWAK Bord à Bord! Als een wandeling door een moestuin, met de zoetheid van doperwten en de frisheid van groene basilicum. Gepureerde amandelen voegen rondheid toe aan deze avocadovrije guacamole. Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).