De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een puree van geroosterde en gemalen zonnebloempitten.
Ingrediënten
Kikkererwten, koolzaadolie, water, citroensap uit Sicile, gepelde SESAMZAADpasta, Guérande zout, knoflook, komijn, ui, kruidnagelpeper (Jamaicaanse piment), peper, muskaat
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PRECO - Tofu salade (500 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
hummus met pijnboompitten (170 g)
Pijnboompittenhummus heeft alle kwaliteiten van een klassieke hummus, met als belangrijkste verschil de textuur. Het is gemaakt van grof gehakte...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (500 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
spreads
Hummus koriander (170 gr)
Hummus voor liefhebbers van koriander: heldere kleur, frissere smaak en romige, authentieke textuur! Wat heb je nog meer nodig? Koriander fleurt...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
zeevruchtenbereiding
Tarama (150 gr)
Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en...
spreads
Aubergine salade (170 gr)
Deze heerlijke, romige salade is gemaakt met gebakken biologische aubergines, een mix van mediterrane kruiden en een vleugje knoflook. Er is niets...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een puree van geroosterde en gemalen zonnebloempitten.