Ver van het voor de hand liggende, durf Camembert te combineren met de halfzoete, halfzure smaak van abrikoos en sinaasappelschil. Voor kazen met een bloomachtige korst: Camembert, Saint-Félicien, Brillat-Savarin, Brie de Meaux...
(REF : 62416)
(REF : 30012)
(REF : 67268)
(REF : 30010)
(REF : 50924)
(REF : 73706)
(REF : 61814)
(REF : 62411)
(REF : 30124)
(REF : 62404)
(REF : 30108)
(REF : 62476)
(REF : 62413)
(REF : 62475)
(REF : 50918)
(REF : 40540)
Ver van het voor de hand liggende, durf Camembert te combineren met de halfzoete, halfzure smaak van abrikoos en sinaasappelschil. Voor kazen met een bloomachtige korst: Camembert, Saint-Félicien, Brillat-Savarin, Brie de Meaux...