Kikkererwten, basilicum & cashew hummus (150 gr)
Een pesto-achtig recept waarin de intensiteit van de basilicum perfect combineert met de zoetheid en rondheid van de geroosterde cashewnoten.
Ingrediënten
Kikkererwten 42%, kokosroom, koolzaadolie, citroensap uit Sicile, basilicum 6,1%, gepelde SESAMZAADpasta, geroosterde CASHEWNOTEN 4,2%, CASHEWNOTENpuree 1,5%, Guérande zout, knoflook, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PRECO - Tofu salade (500 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
"Fameux gras" (164 gr)
De Fameux Gras is een plantaardige foie gras-alternatief, op basis van zoete aardappel, rode linzen, kokosolie en zonnebloempitten. Romig en...
gekookte-bereidingen
Eend- en kippenrillette in vet (120 gr)
Een authentiek recept voor biologische rillettes van eend en kip met een delicate textuur. Een must voor de feestdagen en het hele jaar door. Dit...
spreads
Dip pompoen & miso (170 gr)
De Pumpkin Miso Dip combineert de zachte smaak van pompoen en ui met de rijke umami van miso en de knapperigheid van noten. Een biologische spread,...
spreads
Kikkererwtenhummus (150 gr)
Een recept dat je geproefd moet hebben, met de kenmerkende ingrediënten van hummus: kikkererwten en sesampuree, een scheutje citroensap, olijfolie...
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg met Noten (125 gr)
Een delicate, rijke en authentieke smaak: de walnoot geeft deze Sojami een zoete, licht geroosterde en troostende smaak met een uniek karakter....
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
spreads
Hummus koriander (170 gr)
Hummus voor liefhebbers van koriander: heldere kleur, frissere smaak en romige, authentieke textuur! Wat heb je nog meer nodig? Koriander fleurt...
Een pesto-achtig recept waarin de intensiteit van de basilicum perfect combineert met de zoetheid en rondheid van de geroosterde cashewnoten.