Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als aperitief kan worden gedronken.
Ingrediënten
Aubergine, olijfolie, ui, citroensap, knoflook, zout, peper, komijn, chilipeper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Hummus helemaal sesam (150 gr)
Een heel eenvoudig recept voor “rauwe” kikkererwtenhummus, met slechts 5 ingrediënten. De rijke sesampuree geeft het een echt romige textuur en een...
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg met Noten (125 gr)
Een delicate, rijke en authentieke smaak: de walnoot geeft deze Sojami een zoete, licht geroosterde en troostende smaak met een uniek karakter....
spreads
Koraal linzen & wortel hummus (150 gr)
Een delicate combinatie van koraallinzen en wortel, versterkt door subtiele tonen van komijn en knoflook. Een zeer romig recept, zeer mild en...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (1 kg)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
spreads
PRECO - Houmous (150 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
Gedroogde tomatenhummus (170 g)
Recept met een topping van gedroogde tomaten uit Italië. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd...
spreads
Dip pompoen & miso (170 gr)
De Pumpkin Miso Dip combineert de zachte smaak van pompoen en ui met de rijke umami van miso en de knapperigheid van noten. Een biologische spread,...
‹ ›
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als aperitief kan worden gedronken.