L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.
Ingrediënten
Witte bonen 62%, koolzaadolie, citroensap uit Sicile, dulse zeewier 7,6%, zout, peper, bietenpoeder
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PRECO - Crème van pompoen (500 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
spreads
Hummus koriander (170 gr)
Hummus voor liefhebbers van koriander: heldere kleur, frissere smaak en romige, authentieke textuur! Wat heb je nog meer nodig? Koriander fleurt...
spreads
Koraal linzen & wortel hummus (150 gr)
Een delicate combinatie van koraallinzen en wortel, versterkt door subtiele tonen van komijn en knoflook. Een zeer romig recept, zeer mild en...
spreads
PRECO - Houmous (500 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
Hummus zongedroogde tomaten (170 gr)
De smaak van zongedroogde tomaten en de frisheid van basilicum vermengd met klassieke Florentijnse hummus is gewoon onweerstaanbaar! Heerlijk als...
spreads
PRECO - Tofu salade (1 kg)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
spreads
Kikkererwtenhummus (150 gr)
Een recept dat je geproefd moet hebben, met de kenmerkende ingrediënten van hummus: kikkererwten en sesampuree, een scheutje citroensap, olijfolie...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (150 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
spreads
Guacamole salade (150 gr)
Florentin's biologische guacamole is gemaakt met 92% avocado, ui, knoflook, limoensap en een snufje zout. En verder niets! Net als thuis, zo...
spreads
Basilicumpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) basilicumpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de...
‹ ›
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.