Hummus zongedroogde tomaten (170 gr)
De smaak van zongedroogde tomaten en de frisheid van basilicum vermengd met klassieke Florentijnse hummus is gewoon onweerstaanbaar! Heerlijk als dip of meze bij een glas rode wijn.
Ingrediënten
Gekookte kikkererwten, water, sesampasta, zonnebloemolie, gedroogde tomaten, basilicum, zeezout, knoflook, melkzuur
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Zalm rillettes (120 gr)
Deze zalmrillettes worden bereid in Douarnenez in Bretagne met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
spreads
Koraal linzen & wortel hummus (150 gr)
Een delicate combinatie van koraallinzen en wortel, versterkt door subtiele tonen van komijn en knoflook. Een zeer romig recept, zeer mild en...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (500 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
vis-in-blik
Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met...
spreads
hummus met pijnboompitten (170 g)
Pijnboompittenhummus heeft alle kwaliteiten van een klassieke hummus, met als belangrijkste verschil de textuur. Het is gemaakt van grof gehakte...
spreads
PRECO - Houmous (500 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
Tomatenpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) tomatenpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de textuur.
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg met Noten (125 gr)
Een delicate, rijke en authentieke smaak: de walnoot geeft deze Sojami een zoete, licht geroosterde en troostende smaak met een uniek karakter....
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
‹ ›
De smaak van zongedroogde tomaten en de frisheid van basilicum vermengd met klassieke Florentijnse hummus is gewoon onweerstaanbaar! Heerlijk als dip of meze bij een glas rode wijn.