Tzaziki salade wordt gemaakt met verse yoghurt, gesneden komkommers en geperste knoflook. In heel Griekenland vind je het geserveerd met een drupje extra vergine olijfolie als meze, in een wrap of als saus over gegrild vlees of groenten.
Ingrediënten
yoghurt, komkommer, zonnebloemolie, eierdooiers, knoflook, azijn, dille, guarpitmeel, melkzuur
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Gedroogde tomatenhummus (170 g)
Recept met een topping van gedroogde tomaten uit Italië. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd...
spreads
Hummus (170 gr)
Florentin hummus is een tijdloze klassieker, romig en met een fijne textuur. Het is gemaakt met alleen biologische tahini en Kabuli kikkererwten....
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
spreads
PRECO - Tofu salade (150 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
PRECO - Salade Rode biet (1 kg)
Salade de betteraves rouges cuites à la vapeur, enrichie avec des noix grillées, câpres, persil… Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg....
spreads
Poicamole (150 gr)
L'atelier V herziet Guacamole, een klassiek aperitief, in dit bewuste recept zonder avocado. De frisheid van de yuzu, de koriander en de zorgvuldig...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (500 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
gekookte-bereidingen
Rillette van eend en kip (120 gr)
Een authentiek recept voor biologische rillettes van eend en kip met een delicate textuur. Een must voor de feestdagen en het hele jaar door. Dit...
‹ ›
Tzaziki salade wordt gemaakt met verse yoghurt, gesneden komkommers en geperste knoflook. In heel Griekenland vind je het geserveerd met een drupje extra vergine olijfolie als meze, in een wrap of als saus over gegrild vlees of groenten.