
vis-in-blik
Kleine bergforel in olijfolie (100 g)(REF : 73950)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd en gedroogd en vervolgens met de hand verpakt in olijfolie van hoge kwaliteit om ze een fruitige smaak te geven. De sleutel tot kwaliteitsconserven is versheid en respect voor de producten. Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of verdikkingsmiddelen zijn ze een traktatie voor jong en oud!
(REF : 73950)
(REF : 72755)
(REF : 72759)
(REF : 73953)
(REF : 72753)
(REF : 73954)
(REF : 72750)
(REF : 72758)
(REF : 72752)
(REF : 72769)
(REF : 72761)
(REF : 72770)
(REF : 72766)
(REF : 72774)
(REF : 72762)
(REF : 72775)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd en gedroogd en vervolgens met de hand verpakt in olijfolie van hoge kwaliteit om ze een fruitige smaak te geven. De sleutel tot kwaliteitsconserven is versheid en respect voor de producten. Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of verdikkingsmiddelen zijn ze een traktatie voor jong en oud!