Makreel Pavillon in olijfolie (200 gr)
Deze makrelen hebben een zuidelijk accent! Alle finesse van olijfolie.
Ingrediënten
Makreel (Scomber scombrus, gevangen in het noordoosten van de Atlantische Oceaan), olijfolie, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Makreelfilets met olijfolie (151 gr)
Dit gastronomische recept is bereid met makreelfilets en BIO extra vierge olijfolie. Deze makreel is afkomstig van verantwoorde visvangst in het...
vis-in-blik
Zalm naturel (132 gr)
Deze zalm 'au naturel' wordt bereid in Douarnenez in Bretagne, met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
vis-in-blik
Kleine bergforel naturel (100g)
De kleine forellen van La Truitelle zijn net gezouten door ze te pekelen, worden voorgekookt in stoom en vervolgens eenvoudig geaasd zonder olie of...
vis-in-blik
Gestreepte tonijn in olijfolie (160 gr)
Gestreepte tonijn is de snelst vernieuwende tonijnsoort, waardoor het een duurzame bron is (aanbevolen door milieu-NGO's). Deze gestreepte tonijn,...
vis-in-blik
Ansjovis MSC met olijfolie (200 gr)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd...
Deze makrelen hebben een zuidelijk accent! Alle finesse van olijfolie.