Sardientjes met citroen en olijfolie (135 gr)
Deze sardientjes, bereid met BIO extra vierge olijfolie en BIO citroen, zijn afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met de hand bereid in Douarnenez in Bretagne en zijn rijk aan Omega 3.
Ingrediënten
SARDINES (Sardina Pilchardus), extra olijfolie van eerste persing
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Makreelfilets met olijfolie (151 gr)
Dit gastronomische recept is bereid met makreelfilets en BIO extra vierge olijfolie. Deze makreel is afkomstig van verantwoorde visvangst in het...
vis-in-blik
Zalm naturel (132 gr)
Deze zalm 'au naturel' wordt bereid in Douarnenez in Bretagne, met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
vis-in-blik
Ansjovis MSC met olijfolie (200 gr)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd...
vis-in-blik
Hele ansjovis in olijfolie (115 gr)
Deze hele ansjovis, bereid zoals sardines, is afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met...
vis-in-blik
Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met...
vis-in-blik
Zalm rillettes (120 gr)
Deze zalmrillettes worden bereid in Douarnenez in Bretagne met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
vis-in-blik
Kleine bergforel naturel (100g)
De kleine forellen van La Truitelle zijn net gezouten door ze te pekelen, worden voorgekookt in stoom en vervolgens eenvoudig geaasd zonder olie of...
vis-in-blik
Sardine filets in olijfolie (100 gr)
Praktisch, deze sardine filets zijn zonder bot en bereid met BIO olijfolie, waardoor ze ideaal zijn om te koken of direct op brood te smeren. De...
‹ ›
Deze sardientjes, bereid met BIO extra vierge olijfolie en BIO citroen, zijn afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met de hand bereid in Douarnenez in Bretagne en zijn rijk aan Omega 3.