Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met biologische ingrediënten zijn deze rillettes ideaal voor bij het aperitief.
Ingrediënten
gestreepte tonijn (Katsuwonus Pelamis) 64%, water, zonnebloemolie, WITTE WIJN, magere melkpoeder, zout, ui, laurier 0,18%, knoflook 0,13%, verdikkingsmiddel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Kleine bergforel naturel (100g)
De kleine forellen van La Truitelle zijn net gezouten door ze te pekelen, worden voorgekookt in stoom en vervolgens eenvoudig geaasd zonder olie of...
vis-in-blik
Ansjovis MSC met olijfolie (200 gr)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd...
vis-in-blik
Kleine bergforel in olijfolie (100 g)
Voorgekookt met stoom en vervolgens perfect gecontroleerd in extra vergine olijfolie, komt de subtiele, verfijnde smaak van de forel van La...
vis-in-blik
Gestreepte tonijn in olijfolie (160 gr)
Gestreepte tonijn is de snelst vernieuwende tonijnsoort, waardoor het een duurzame bron is (aanbevolen door milieu-NGO's). Deze gestreepte tonijn,...
vis-in-blik
Sardines in olijfolie (135 gr)
Deze sardines worden bereid met BIO extra olijfolie van eerste persing en zijn afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de...
vis-in-blik
Makreelfilets met olijfolie (151 gr)
Dit gastronomische recept is bereid met makreelfilets en BIO extra vierge olijfolie. Deze makreel is afkomstig van verantwoorde visvangst in het...
‹ ›
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met biologische ingrediënten zijn deze rillettes ideaal voor bij het aperitief.