Hele witte tonijn in pekel (160 gr) NIET BIO
Deze witte tonijn, op natuurlijke wijze bereid in Douarnenez in Bretagne, wordt op verantwoorde wijze gevangen in de Keltische zee, de Golf van Biskaje en het Kanaal. Witte tonijn is de enige tonijn die kan beweren rijk te zijn aan omega 3.
Ingrediënten
Thunnus alalunga (Thunnus alalunga), water, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Sardine filets in olijfolie (100 gr)
Praktisch, deze sardine filets zijn zonder bot en bereid met BIO olijfolie, waardoor ze ideaal zijn om te koken of direct op brood te smeren. De...
vis-in-blik
Makreelfilets met olijfolie (151 gr)
Dit gastronomische recept is bereid met makreelfilets en BIO extra vierge olijfolie. Deze makreel is afkomstig van verantwoorde visvangst in het...
vis-in-blik
Hele ansjovis in olijfolie (115 gr)
Deze hele ansjovis, bereid zoals sardines, is afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met...
vis-in-blik
Kleine bergforel naturel (100g)
De kleine forellen van La Truitelle zijn net gezouten door ze te pekelen, worden voorgekookt in stoom en vervolgens eenvoudig geaasd zonder olie of...
vis-in-blik
Gestreepte tonijn in olijfolie (160 gr)
Gestreepte tonijn is de snelst vernieuwende tonijnsoort, waardoor het een duurzame bron is (aanbevolen door milieu-NGO's). Deze gestreepte tonijn,...
vis-in-blik
Zalm naturel (132 gr)
Deze zalm 'au naturel' wordt bereid in Douarnenez in Bretagne, met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
vis-in-blik
Zalm rillettes (120 gr)
Deze zalmrillettes worden bereid in Douarnenez in Bretagne met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
‹ ›
Deze witte tonijn, op natuurlijke wijze bereid in Douarnenez in Bretagne, wordt op verantwoorde wijze gevangen in de Keltische zee, de Golf van Biskaje en het Kanaal. Witte tonijn is de enige tonijn die kan beweren rijk te zijn aan omega 3.