Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Ontbijtrecept : verwarm lichtjes 2 dl vegetale melk en giet dit over 300gr vlokken . Laat enkele minuten rusten. Voeg kleine stukjes appel toe, een beetje rietsuiker of een lepel honing en rozijnen.
Ingrediënten
Demeter spelt (30%), gerst (30%), haver (20%), rijst (10%) en rogge (10%)
Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Ontbijtrecept : verwarm lichtjes 2 dl vegetale melk en giet dit over 300gr vlokken . Laat enkele minuten rusten. Voeg kleine stukjes appel toe, een beetje rietsuiker of een lepel honing en rozijnen.