Lekkere havervlokken voor een evenwichtig ontbijt om de dag goed te beginnen. Ze zijn een uitstekende bron van energie en vitaliteit. Deze met stoom voorgekookte fiijne havervlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken.Meng 1 eetlepel gehakte hazelnoten, 2 eetlepels fijne havervlokken, 1 eetlepel appel (gedroogd, geraspt of in blokjes gesneden), 1 snuifje zout. Onder water, rijstmelk of sojamelk zetten, aan de kook brengen en 8 à 10 minuten laten pruttelen, af en toe roeren, tot een cremige structuur wordt verkregen. Van het vuur nemen, een lepel honing of rijststroop eronder mengen.
Lekkere havervlokken voor een evenwichtig ontbijt om de dag goed te beginnen. Ze zijn een uitstekende bron van energie en vitaliteit. Deze met stoom voorgekookte fiijne havervlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken.Meng 1 eetlepel gehakte hazelnoten, 2 eetlepels fijne havervlokken, 1 eetlepel appel (gedroogd, geraspt of in blokjes gesneden), 1 snuifje zout. Onder water, rijstmelk of sojamelk zetten, aan de kook brengen en 8 à 10 minuten laten pruttelen, af en toe roeren, tot een cremige structuur wordt verkregen. Van het vuur nemen, een lepel honing of rijststroop eronder mengen.