Volkoren rijstvlokken bevatten het merendeel van de voedingsstoffen van de gehele korrel. Van nature zonder gluten is rijst een bijzonder gemakkelijk te verteren graan. Deze met stoom voorgekookte volkoren rijstvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. RECEPT:Koekjes : 100gr rijstvlokken, 50gr rijstmeel, rozijnen, noten, amandelen gehakt, citroenschil, water en 50ml vierge zonnebloemolie. Meng deze ingrediënten en vorm een licht vochtige bol deeg. Kleine bolletjes maken, deze tussen de handpalmen pletten en in een vorm leggen. In de oven op 180° gedurende ongeveer 20 minuten.
Volkoren rijstvlokken bevatten het merendeel van de voedingsstoffen van de gehele korrel. Van nature zonder gluten is rijst een bijzonder gemakkelijk te verteren graan. Deze met stoom voorgekookte volkoren rijstvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. RECEPT:Koekjes : 100gr rijstvlokken, 50gr rijstmeel, rozijnen, noten, amandelen gehakt, citroenschil, water en 50ml vierge zonnebloemolie. Meng deze ingrediënten en vorm een licht vochtige bol deeg. Kleine bolletjes maken, deze tussen de handpalmen pletten en in een vorm leggen. In de oven op 180° gedurende ongeveer 20 minuten.