Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Ontbijtrecept : verwarm lichtjes 2 dl vegetale melk en giet dit over 300gr vlokken . Laat enkele minuten rusten. Voeg kleine stukjes appel toe, een beetje rietsuiker of een lepel honing en rozijnen.
Ingrediënten
spelt (30%), haver (20%), gerst (30%), rijst (10%), rogge (10%) Demeter
Een voedzame mengeling van vlokken van spelt, haver, gerst, rijst en rogge. Uitstekend voor studenten en kinderen. Deze met stoom voorgekookte 5 granenvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Ontbijtrecept : verwarm lichtjes 2 dl vegetale melk en giet dit over 300gr vlokken . Laat enkele minuten rusten. Voeg kleine stukjes appel toe, een beetje rietsuiker of een lepel honing en rozijnen.