Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium, glutenvrij. Quinoa bevat meer eiwitten dan de meeste granen, eiwitten die gemakkelijk opneembaar zijn en niet hoeven gecombineerd te worden met peulvruchten omdat quinoa zelf alle nodige essentiële aminozuren bevat. Deze met stoom voorgekookte quinoavlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken.
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium, glutenvrij. Quinoa bevat meer eiwitten dan de meeste granen, eiwitten die gemakkelijk opneembaar zijn en niet hoeven gecombineerd te worden met peulvruchten omdat quinoa zelf alle nodige essentiële aminozuren bevat. Deze met stoom voorgekookte quinoavlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken.