Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel magnesium en calcium. Deze met stoom voorgekookte boekweitvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Cakes : meng 180gr boekweitvlokken met 85gr gesmolten boter, 3 lepels honing, 2 eieren, 8gr bakpoeder, 30gr pijnboompitten, 25gr sultanarozijnen, 50gr amandelpoeder en 125ml rijstmelk vanille. Goed mengen, in vormen doen en 20 minuten bakken op 180°.
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel magnesium en calcium. Deze met stoom voorgekookte boekweitvlokken zijn zeer handig en gemakkelijk te gebruiken als ontbijt, in soepen toegevoegd, in het deeg om brood, vegetarische burgers of cakes te maken. Cakes : meng 180gr boekweitvlokken met 85gr gesmolten boter, 3 lepels honing, 2 eieren, 8gr bakpoeder, 30gr pijnboompitten, 25gr sultanarozijnen, 50gr amandelpoeder en 125ml rijstmelk vanille. Goed mengen, in vormen doen en 20 minuten bakken op 180°.