Tsukudani - Kombu zeewier gekonfijt (100 gr)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 30001
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3545450883720
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Visproducten
Subcategorie : Zeevruchtenbereiding

Productbeschrijving

Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke samensmelting van Japanse en Bretonse culinaire tradities. Door het zeewier lang te koken, wordt het geconserveerd in een bouillon op basis van sojasaus om de smaken te intensiveren, die worden gekenmerkt door hun diepte en kracht. Een lepeltje van deze smaakmaker is al genoeg om je smaakpapillen te prikkelen. Koken met tsukudani opent een wereld aan culinaire mogelijkheden. Voeg het toe aan je rijst-, noedel- of soepgerechten om ze een authentieke, verfijnde toets te geven. Probeer het met sushi of sashimi voor een onvergetelijke smaakervaring. Of je het nu gebruikt om een traditioneel Japans gerecht te verbeteren of om een exotisch tintje toe te voegen aan je westerse recepten, Bord à Bord Tsukudani is een must voor de fusionkeuken.


Ingrediënten
Koninklijke kombu (Saccharina latissima), bruine suiker, geroosterde sesamzaadjes, sojasaus (water, sojabonen, zeezout, fermet: a,oryzae), appelazijn.

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

VOORBESTELLING -...
  • Nieuw
zeevruchtenbereiding
VOORBESTELLING - Caviar Osietra uit België (30 gr)
Een uitzonderlijke kaviaar afkomstig van de Russische steur (Acipenser gueldenstaedti). De parels van 2,9 tot 3,4 mm bieden een delicate textuur...

(REF : 50130)

zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...

(REF : 50921)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (300 gr)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...

(REF : 30004)

spreads
Mousse van gerookte zalmforel (150 gr) NON BIO
Alle Ardense versheid aan tafel! De forel van Pisciculture Mathonet wordt gekweekt in zuiver water en gerookt met een subtiele combinatie van edele...

(REF : 50203)

zeevruchtenbereiding
Terrine van zalm met platte kaas (2 x 60 gr)
Nature Océane terrines worden gemaakt volgens natuurlijke, smakelijke recepten. Ze worden geleverd in verpakkingen van 2 plakjes van 60 g per stuk....

(REF : 50703)

zeevruchtenbereiding
Kreeftenbisque met room (490 ml)
Geniet van de rijke smaak van wilde kreeft uit de noordoostelijke Atlantische Oceaan, verfijnd met een vleugje room. Deze romige en aromatische...

(REF : 50928)

zeevruchtenbereiding
Rillette van sardines en tomaat (90 gr)
Trek naar het zuiden met deze smeltzachte sardinerillettes, versterkt door de zonnige smaak van BIO zongedroogde tomaten.

(REF : 50915)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

zeevruchtenbereiding
Vissoep met groenten (500 ml)
Goede vis, biologische groenten, authentieke en natuurlijke kruiden: duik in een oceaan van smaken met deze voortreffelijke en gulle soep! Rijk aan...

(REF : 50922)

zeevruchtenbereiding
Sardines gemarineerd met tomaat en Espelette peper (150 gr)
In dit recept worden de sardientjes aangekleed met Espelette-chilipeper. Een smaakexplosie voor fijnproevers. Deze sardines zijn ideaal om te...

(REF : 50911)

zeevruchtenbereiding
BESCHIKBAAR 13/10 - Zalmvissoep (500 ml)
Een heerlijke soep, bereid met zalm (25 %), groenten, kruiden en schaaldieren (krab, kreeft). Romig en geurig, ideaal om warm te serveren met...

(REF : 72789)

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar...

(REF : 50907)

zeevruchtenbereiding
Makreel gemarineerd met citroen en tijm (150 gr)
Deze makreel, rijk aan Omega 3 en zonder huid, is delicaat op smaak gebracht met tijm en het lichte zuurtje van citroen. Serveer met...

(REF : 50913)

spreads
PRECO - Zeewiersalade (1 kg)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...

(REF : 62422)

zeevruchtenbereiding
Mousse van langoustines en gember (90 gr)
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!

(REF : 50919)

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met olijven (150 gr)
Heerlijke ansjovis gemarineerd in olijfolie, om zo van te genieten of om je salades en tapasachtige aperitiefjes mee op te fleuren.

(REF : 50906)