
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)(REF : 50920)
Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke samensmelting van Japanse en Bretonse culinaire tradities. Door het zeewier lang te koken, wordt het geconserveerd in een bouillon op basis van sojasaus om de smaken te intensiveren, die worden gekenmerkt door hun diepte en kracht. Een lepeltje van deze smaakmaker is al genoeg om je smaakpapillen te prikkelen. Koken met tsukudani opent een wereld aan culinaire mogelijkheden. Voeg het toe aan je rijst-, noedel- of soepgerechten om ze een authentieke, verfijnde toets te geven. Probeer het met sushi of sashimi voor een onvergetelijke smaakervaring. Of je het nu gebruikt om een traditioneel Japans gerecht te verbeteren of om een exotisch tintje toe te voegen aan je westerse recepten, Bord à Bord Tsukudani is een must voor de fusionkeuken.
(REF : 50920)
(REF : 62477)
(REF : 62423)
(REF : 30004)
(REF : 30010)
(REF : 50203)
(REF : 50919)
(REF : 50702)
(REF : 50915)
(REF : 61814)
(REF : 50907)
(REF : 50914)
(REF : 50707)
(REF : 30002)
(REF : 50917)
(REF : 30011)
Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke samensmelting van Japanse en Bretonse culinaire tradities. Door het zeewier lang te koken, wordt het geconserveerd in een bouillon op basis van sojasaus om de smaken te intensiveren, die worden gekenmerkt door hun diepte en kracht. Een lepeltje van deze smaakmaker is al genoeg om je smaakpapillen te prikkelen. Koken met tsukudani opent een wereld aan culinaire mogelijkheden. Voeg het toe aan je rijst-, noedel- of soepgerechten om ze een authentieke, verfijnde toets te geven. Probeer het met sushi of sashimi voor een onvergetelijke smaakervaring. Of je het nu gebruikt om een traditioneel Japans gerecht te verbeteren of om een exotisch tintje toe te voegen aan je westerse recepten, Bord à Bord Tsukudani is een must voor de fusionkeuken.