Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte begeleider van gegrild vlees en zomerse salades. Geniet ervan op toast, met knapperige groenten of als topping bij visgerechten. Trakteer jezelf op een authentieke, zonovergoten culinaire ervaring! Alle zeewiertartaars van Bord à Bord zijn vers en rauw, zodat je verzekerd bent van het allerbeste zeewier. Een gastronomisch maritiem aperitief, plantaardig en 100% biologisch. Geproduceerd in Bretagne en Finistère.
Ingrediënten
Zeewier (dulse, zeesla, wakame), extra vierge olijfolie, ingelegde augurk en kappertje, ui, sjalot, knoflook, kruidenmix (basilicum, oregano, rozemarijn, tijm)
Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte begeleider van gegrild vlees en zomerse salades. Geniet ervan op toast, met knapperige groenten of als topping bij visgerechten. Trakteer jezelf op een authentieke, zonovergoten culinaire ervaring! Alle zeewiertartaars van Bord à Bord zijn vers en rauw, zodat je verzekerd bent van het allerbeste zeewier. Een gastronomisch maritiem aperitief, plantaardig en 100% biologisch. Geproduceerd in Bretagne en Finistère.