Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar mengt zich ook met de ansjovis om een smakelijk recept te maken.
Ingrediënten
Ansjovis, zonnebloemolie, olijfolie, alcoholazijn, zout, knoflook, peterselie
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeevruchtenbereiding
Vissoep met groenten (500 ml)
Goede vis, biologische groenten, authentieke en natuurlijke kruiden: duik in een oceaan van smaken met deze voortreffelijke en gulle soep! Rijk aan...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier provençaals (100 gr)
Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte...
zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (500 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
zeevruchtenbereiding
Tarama (150 gr)
Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en...
‹ ›
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar mengt zich ook met de ansjovis om een smakelijk recept te maken.