Mousse van langoustines en gember (90 gr)
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!
Ingrediënten
Schelvisvlees verse room, langoustine pulp, hele eieren, boter, olijfolie, portwijn, citroensap, knoflook, zout, gember, suiker, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeevruchtenbereiding
Tarama (150 gr)
Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en...
zeevruchtenbereiding
Vissoep met groenten (500 ml)
Goede vis, biologische groenten, authentieke en natuurlijke kruiden: duik in een oceaan van smaken met deze voortreffelijke en gulle soep! Rijk aan...
zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (500 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...
zeevruchtenbereiding
Rillette van zalm (90 gr)
Alle smaak van zalm wordt gesublimeerd in deze romige, smeltende rillettes die fijnproevers zeker zullen bekoren.
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!