
zeevruchtenbereiding
Mousse van St-jacobsnootjes en prei (90 gr)(REF : 50918)
Geniet van ongeëvenaard gebruiksgemak met Zeewier Tartaar met Geroosterde Peper. Gewoon openen, uitsmeren en genieten! Dit recept verwent de smaakpapillen met zeespaghetti, een delicaat Bretoens zeewier. De geroosterde peper voegt een fruitige, zonnige toets toe, terwijl de perfecte balans tussen zoetheid en intensiteit een onvergetelijke culinaire ervaring belooft, voor fijnproevers. Ontdek de nieuwe sensatie van zeewiertartaar, om zonder mate van te genieten. Alle zeewiertartaars van Bord à Bord zijn vers en rauw, zodat je verzekerd bent van het allerbeste zeewier. Een gastronomisch maritiem aperitief, plantaardig en 100% biologisch. Geproduceerd in Bretagne en Finistère.
(REF : 50918)
(REF : 50919)
(REF : 50917)
(REF : 50920)
(REF : 50733)
(REF : 30004)
(REF : 50922)
(REF : 50913)
(REF : 50703)
(REF : 50704)
(REF : 50921)
(REF : 50702)
(REF : 30010)
(REF : 50916)
(REF : 50907)
(REF : 50911)
Geniet van ongeëvenaard gebruiksgemak met Zeewier Tartaar met Geroosterde Peper. Gewoon openen, uitsmeren en genieten! Dit recept verwent de smaakpapillen met zeespaghetti, een delicaat Bretoens zeewier. De geroosterde peper voegt een fruitige, zonnige toets toe, terwijl de perfecte balans tussen zoetheid en intensiteit een onvergetelijke culinaire ervaring belooft, voor fijnproevers. Ontdek de nieuwe sensatie van zeewiertartaar, om zonder mate van te genieten. Alle zeewiertartaars van Bord à Bord zijn vers en rauw, zodat je verzekerd bent van het allerbeste zeewier. Een gastronomisch maritiem aperitief, plantaardig en 100% biologisch. Geproduceerd in Bretagne en Finistère.