KOMBU JAPAN - 40 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : JAK4
Kartoneenheid : 5
Minimum afname : 5
EAN : 5021554001157
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Smaakmakers
Subcategorie : Zeewieren en gedehydrateerde groenten

Productbeschrijving

Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken van de andere ingrediënten benadrukt. Bevat ook veel vitaminen en mineralen en is bijzonder rijk aan jodium. Kombu wordt vaak gebruikt om Japanse soepen en noedels op smaak te brengen en bouillons te maken. Kombu is het basisingredient van dashi. Men weekt de kombu in water, of verwarmt het in een kookpot vol water op een middelmatig vuur, en verwijdert het net voor het kookt. Nadien kan men de kombu in stukjes snijden, op smaak brengen en toevoegen aan gerechten. Peulvruchten kan men meer verteerbaar en sneller zacht maken door er een stukje kombu mee te koken.


Ingrediënten
kombu (laminaria japonica)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie: