Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer en zink. Men kan ook nori versnipperen op salades, soepen of noedels. Daar wordt het voornamelijk gebruikt om het gestoomde rijst van de maki-sushi (sushirollen) en van de onigiri (rijstbolletjes) in te wikkelen.
Ingrediënten
Nori (Porphyra tenera)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CEPES GESNEDEN
- 20 gr
Meest bekend en best verspreid, groeit in bossen na overvloedige regens, volgend op hete en droge zomers.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI **vervangt JAH4**
- 50 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
‹ ›
Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer en zink. Men kan ook nori versnipperen op salades, soepen of noedels. Daar wordt het voornamelijk gebruikt om het gestoomde rijst van de maki-sushi (sushirollen) en van de onigiri (rijstbolletjes) in te wikkelen.