WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5 minuten koken.
Ingrediënten
gedroogde zeewieren: wakame (undaria pinnatifida)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GREEN NORI SPRINKLE
- 20 gr
Heerlijke gebruiksklare zeegroentensnippers om over pasta, noedels, soepen, salades, rijst en pizzas te strooien. Men kan ze ook aan sauzen en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOORN DES OVERVLOED
- 20 gr
Hoorn van Overvloed is één van de meest gesmaakte eetbare champignons uit de europese bossen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 40 gr
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N2 ZEEBOONTJES WAKAME
- 200 gr
Een knapperige mix van zeewier en groenten. Na het afgieten kun je van deze knapperige mix genieten in een salade of als aanvulling op je gerechten.
‹ ›
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5 minuten koken.