Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
Ingrediënten
Auricularia polytricha
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 50 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ARAME
- 30 gr
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 20 gr
Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 40 gr
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA (wild) VLOKKEN
- 30 gr
Zeewier Zeesla bevat eiwitten in overvloed, de vitamines A, B12 en foliumzuur, 26 maal meer ijzer dan spinazie en 7 maal meer calcium dan melk....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...