CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
Ingrediënten
chantharelle (kleine champignons)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N2 ZEEBOONTJES WAKAME
- 200 gr
Een knapperige mix van zeewier en groenten. Na het afgieten kun je van deze knapperige mix genieten in een salade of als aanvulling op je gerechten.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK HELE BOL
- 55 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de gekalibreerde boerderij voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute als zoete...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ARAME
- 30 gr
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU ROYAL
- 20 gr
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GREEN NORI SPRINKLE
- 20 gr
Heerlijke gebruiksklare zeegroentensnippers om over pasta, noedels, soepen, salades, rijst en pizzas te strooien. Men kan ze ook aan sauzen en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.