SALADE DU PECHEUR ZEEWIER
- 35 gr
Een theelepel zeesla decoreert een soep op het moment van serveren.
Ingrediënten
Gedroodge zeewier in vlokken : dulse (palmaria palmata), zeesla (ulva lactuca) en nori (porphyra sp.)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU ROYAL
- 20 gr
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI
- 30 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI
- 30 gr
De voorraad die onze producent produceerde tussen maart en mei 2020 is niet biologisch gecertificeerd (maar wel van identieke kwaliteit) omdat de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI 50 VEL
- 125 gr
Sushi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma en is rijk aan vitamine A, calcium, magnesium, ijzer en zink. Ook rijk aan...
Een theelepel zeesla decoreert een soep op het moment van serveren.