Subcategorie : Zeewieren en gedehydrateerde groenten
Productbeschrijving
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak. Wakame kan in talrijke gerechten gebruikt worden: in salades, in een omelet, ideaal om soepen en bouillons op smaak te brengen, granen en bonen sneller zacht te maken. Zeer rijk aan magnesium, calcium (10 keer meer dan melk) en aan vezels. Men kan het laten weken in water gedurende 10 minuten, opgelet want het zwelt enorm. Caloriearm en hermineraliserend, past wakame goed in het kader van diëten. Heeft een goede invloed ter preventie van aderverkalking, astma, sinusitis, hoge bloeddruk en haaruitval.
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak. Wakame kan in talrijke gerechten gebruikt worden: in salades, in een omelet, ideaal om soepen en bouillons op smaak te brengen, granen en bonen sneller zacht te maken. Zeer rijk aan magnesium, calcium (10 keer meer dan melk) en aan vezels. Men kan het laten weken in water gedurende 10 minuten, opgelet want het zwelt enorm. Caloriearm en hermineraliserend, past wakame goed in het kader van diëten. Heeft een goede invloed ter preventie van aderverkalking, astma, sinusitis, hoge bloeddruk en haaruitval.