Chocoladepudding van geitenmelk (2 x 125 gr)
Chèvre-choco is een heerlijk melkachtig dessert met een delicate vlaai-textuur. Deze combinatie van geitenkaas en biologische, fairtrade chocolade is een nieuwe ontdekking! In de mond is de chocoladesmaak intens, gevolgd door de delicate smaak van geitenkaas.
Ingrediënten
MELK, ongeraffineerde bruine rietsuiker, magere cacao, maïszetmeel, zeewierextract (carrageen)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
dessert
Vanillepudding met karamel (4 x 100 gr)
De vanillevlaai overgoten met karamel is het klassieke dessert bij uitstek met Jersey-melk. Gemaakt zonder eieren in de zuiverste traditie, het is...
dessert
Griesmeel van schapenmelk (2 x 140 gr)
Dit griesmeel van schapenmelk wordt gemaakt van volle schapenmelk uit het zuidwesten van Frankrijk. Het griesmeel wordt direct in de melk gekookt,...
dessert
Frambozen Panna Cotta (2 x 120 gr)
Panna Cotta de la Lémance heeft een stevige, smeltzachte textuur en een heerlijke frambozencoulis. Een eenvoudig genot voor fijnproevers! Dit...
dessert
Crème brûlée (130 gr)
Grandeur Nature crème brûlée is een heerlijk gebakrecept gemaakt met verse room, volle Bretonse melk, scharreleieren en Fairtrade suiker. De...
dessert
Chocolade koekjesdeeg (90 g)
Als jij iemand bent die thuis koekjes bakt en de vanillegeur van vers deeg maakt dat je ze wilt proberen. Freely Handustry heeft een chocolate chip...
dessert
Mokkapudding (130 gr)
Ontdek dit heerlijke dessert met koffieroom, zorgvuldig bereid met verse room en volle melk uit Bretagne. Fairtrade suiker en natuurlijk...
dessert
Pindakaas Koekjesdeeg (100 gr)
Wil je de Amerikaanse Droom beleven vanuit het comfort van je eigen huis? Pak dan het pindakaas koekjesdeeg van Freely Handustry! De pindakaas, met...
‹ ›
Chèvre-choco is een heerlijk melkachtig dessert met een delicate vlaai-textuur. Deze combinatie van geitenkaas en biologische, fairtrade chocolade is een nieuwe ontdekking! In de mond is de chocoladesmaak intens, gevolgd door de delicate smaak van geitenkaas.