Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.
Ingrediënten
wilde kuzu wortel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
YUZUSAP
- 100 ml
Het delicate yuzu-sap heeft een uniek aroma tussen limoen en mandarijn. Yuzusap is een typische smaakmaker uit de Japanse keuken, die vooral wordt...
japanse-en-macrobiotische-prod
RIJSTAZIJN
- 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN ZWARTE RIJST
- 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN
- 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA SESAM
- 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU-SHIITAKE DASHI
- 100 gr
Kombu dashi met shitake is een Japanse bouillon. Hij is gemaakt van gedroogde kombu zeewier en shitake champignon.
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMI BOUILLON
- 4x28 gr
Een miso bouillon van volle rijst gecombineerd met de beste groenten. Te gebruiken als smaakmaker in al uw bereidingen: soepen, sauzen, groenten,...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAKUAN SCHIJFJES
- 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...
japanse-en-macrobiotische-prod
SKINNY SOBA SOMEN BOEKWEIT TARWE
- 200 gr
De soba noedels zijn gemaakt van een mengeling van boekweitmeel en tarwemeel. Ze hebben een gladde en zachte textuur en een subtiele notensmaak....
japanse-en-macrobiotische-prod
SILKEN TOFU TETRA PACK
- 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU
- 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU JAPAN
- 1 kg
Kombu is een Japanse kelp variëteit en wordt in het koud water van het eiland Hokkaido verzameld. Hij bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken...
japanse-en-macrobiotische-prod
GINGER PICKLE
- 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...
japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI SEASONING SAUS
- 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...
‹ ›
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.