

Le Valèt (+/- 3 kg)



De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij verhitting blijft de kaas homogeen en is hij ideaal voor raclette of fondue. Hij kan ook rauw worden gegeten en past goed bij vers fruit, noten of brood.
(REF : 21019)
(REF : 71813)
(REF : 72901)
(REF : 21066)
(REF : 20308)
(REF : 20080)
(REF : 21036)
(REF : 20044)
(REF : 20344)
(REF : 20377)
(REF : 24103)
(REF : 27505)
(REF : 23950)
(REF : 20034)
(REF : 21056)
(REF : 23958)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij verhitting blijft de kaas homogeen en is hij ideaal voor raclette of fondue. Hij kan ook rauw worden gegeten en past goed bij vers fruit, noten of brood.