Sriracha chilisaus is een grote klassieker uit de Thaise keuken die de wereld heeft veroverd! Het wordt gekenmerkt door smaken van knoflook, chili en ananasazijn.Een van de favorieten van Ecoidées in 2019 was de ontmoeting met een Thais familiebedrijf dat sauzen, curries en specerijen maakt die specifiek zijn voor de Aziatische keuken. Deze worden gekenmerkt door intense smaken, variërend van mild tot sterk gekruid, afhankelijk van de voorkeur. Er zal voor elk wat wils zijn! Ook voorzien deze producten in een groeiende vraag naar nieuwe ingrediënten voor amateur- en professionele koks.Het motto van onze leverancier? "Goed eten, goed leven"! Deze familieboerderij, gelegen in de provincie Lamphun in Noord-Thailand, houdt zich al bijna 10 jaar bezig met de productie van biologische kruiden en specerijen. Naast de biologische certificering is de sausproductie-eenheid GMP ("Good Manufacturing Practice") en HACCP gecertificeerd, een normenstelsel gericht op een goed beheer van de voedselveiligheid. Alles wordt in het werk gesteld om producten te ontwikkelen die ons van het veld tot op het bord het beste van de Thaise keuken brengen.
Ingrediënten
Water 34,50%, chilipasta 42,00%, rietsuiker (goudbruine kleur) 15,00%, knoflook 6,00%, biologische ananasazijn 1,70%, xanthaangom 0,80%.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ROZENWATER EXTRACT
- 50 ml
voor gebak, tussengerechten, ijs, yoghurts, dranken. 2 dopjes per liter bereiding. De vorming van een licht bezinksel verandert de kwaliteit van...
smaakmakers
ZEEKRAAL NATUUR
- 160 gr
Verse Zeekraal eet je rauw in een gemengde sla of naast een hartig gerecht. Gestoomd of in boter gebakken met ajuin, sjalot of nog look wordt het...
smaakmakers
TACO SAUS HOT
- 220 gr
Deze pittige tacosaus, zonder toegevoegde suiker, past perfect bij de andere ingrediënten waarmee je je taco vult. Hij is niet alleen heerlijk in...
smaakmakers
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
smaakmakers
ZEEBOONTJES SPAGHETTI
- 35 gr
Een lang zeewier, bron van kalium en vitamine C. Kan gekookt of gefrituurd worden. Heeft een vlezige structuur.
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 1 kg
Niet bio - Grof grijs keukenzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters...
smaakmakers
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
smaakmakers
HIMALAYA ZOUT FIJN
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
smaakmakers
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
smaakmakers
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
smaakmakers
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 500 gr
Niet bio - Herontdek het plezier van het zoutmalen en van het vrijmaken van alle kwaliteiten van het natuurlijk grijze Guérande Grof zeezout....
Sriracha chilisaus is een grote klassieker uit de Thaise keuken die de wereld heeft veroverd! Het wordt gekenmerkt door smaken van knoflook, chili en ananasazijn.Een van de favorieten van Ecoidées in 2019 was de ontmoeting met een Thais familiebedrijf dat sauzen, curries en specerijen maakt die specifiek zijn voor de Aziatische keuken. Deze worden gekenmerkt door intense smaken, variërend van mild tot sterk gekruid, afhankelijk van de voorkeur. Er zal voor elk wat wils zijn! Ook voorzien deze producten in een groeiende vraag naar nieuwe ingrediënten voor amateur- en professionele koks.Het motto van onze leverancier? "Goed eten, goed leven"! Deze familieboerderij, gelegen in de provincie Lamphun in Noord-Thailand, houdt zich al bijna 10 jaar bezig met de productie van biologische kruiden en specerijen. Naast de biologische certificering is de sausproductie-eenheid GMP ("Good Manufacturing Practice") en HACCP gecertificeerd, een normenstelsel gericht op een goed beheer van de voedselveiligheid. Alles wordt in het werk gesteld om producten te ontwikkelen die ons van het veld tot op het bord het beste van de Thaise keuken brengen.