Jean HERVE pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistachenoten die in hete lucht zijn gedroogd en vervolgens op lage temperatuur in een molenstenen worden gemalen, voor een beter behoud van de oorspronkelijke kwaliteiten en het krachtige aroma.Pistachepuree wordt verdund gebruikt, bij voorkeur gemengd met witte amandelpuree.Het kan zowel gebruikt worden in hartige gerechten, verwerkt in sauzen, als bij het maken van gebak voor bitterkoekjes, crèmes, ijsjes ...
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 250 gr
Deze volle amandelpasta heeft een verrukkelijke en pure amandelsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel met als leuke verrassing een...
spreads
CASHEWPASTA
- 350 gr
Cashewnoten, lichtjes gedroogd in hete lucht om hun aroma's te ontwikkelen en verteerbaarheid te bevorderen. Gemalen op lage temperatuur. Rijk aan...
spreads
PINDAPASTA
- 500 gr
Een specifieke verscheidenheid van pinda's geeft deze pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Heerlijk op je boterham en een...
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 250 gr
Deze witte amandelpasta heeft een zoete en pure amandelsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel met als leuke verrassing een schijfje...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 350 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
CHOKOFE
- 350 gr
De "CHOKOFE" spread is het resultaat van een associatie tussen amandel, pecannoot en koffie.
spreads
CHOCAMORE AMANDEL SINAAS CACAO
- 350 gr
De chocomore is gemaakt van amandelen en cacao. Zijn originele smaak komt van de sinaasschil en de gebruikte zoetstof is ruwe rietsuiker. Zijn hoge...
spreads
ZWART SESAMZAADPASTA
- 350 gr
Gemalen en direct in de potjes. Oud symbool van onsterfelijkheid. Sesam is de sleutel tot de hersenen door zijn hoog gehalte aan fosfor en magnesium.
spreads
BOSBESSENBELEG
- 330 gr
Bosbessen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
WITTE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze witte amandelpuree, afkomstig van de Guara-variëteit, typisch mediterraan en herkenbaar aan zijn delicate orgeade-toon, wordt eenvoudigweg...
spreads
CONFIT AMANDEL MET RIETSUIKER
- 360 gr
Gemalen op lage temperatuur. Om te proeven zoals het is of om op brood te smeren. Kan worden verdund met water om sauzen te maken.Het bezinken van...
spreads
TIPEROS CASHEW SHOYOU
- 200 gr
Deze smakelijke cashewpasta met shoyou kan worden gegeten bij rauwkost, aperitiefkoekjes of als smeersel op brood. Het kan ook worden verdund om uw...
spreads
HAZELNOOTPASTA
- 350 gr
Pasta van hazelnoten, gedroogd in houtoven en gemalen, waardoor de onverzadigde vetzuren bewaard blijven. Rijk aan eiwitten, vitamine E en vooral...
Jean HERVE pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistachenoten die in hete lucht zijn gedroogd en vervolgens op lage temperatuur in een molenstenen worden gemalen, voor een beter behoud van de oorspronkelijke kwaliteiten en het krachtige aroma.Pistachepuree wordt verdund gebruikt, bij voorkeur gemengd met witte amandelpuree.Het kan zowel gebruikt worden in hartige gerechten, verwerkt in sauzen, als bij het maken van gebak voor bitterkoekjes, crèmes, ijsjes ...