

Worsten gerookt (200 gr)

Bioporc rookworsten zijn gemaakt met mager en vet varkensvlees van Franse varkens uit een lokaal netwerk. De bereiding is nitrietvrij dankzij de toevoeging van plantenextracten en antioxidanten. Daarna wordt hij subtiel op smaak gebracht met kruiden en gerookt boven beukenhout. Na het koken moet deze worst 8 tot 10 minuten worden opgewarmd in een pan met heet water. Het is het perfecte ingrediënt voor zuurkool, potée, petit salé of cassoulet.
Bioporc rookworsten zijn gemaakt met mager en vet varkensvlees van Franse varkens uit een lokaal netwerk. De bereiding is nitrietvrij dankzij de toevoeging van plantenextracten en antioxidanten. Daarna wordt hij subtiel op smaak gebracht met kruiden en gerookt boven beukenhout. Na het koken moet deze worst 8 tot 10 minuten worden opgewarmd in een pan met heet water. Het is het perfecte ingrediënt voor zuurkool, potée, petit salé of cassoulet.