MILLESIME

Millésime is een ambachtelijke chocolade producent gevestigd in Seraing, België, die de "Bean-to-Bar" methode gebruikt om artisanale chocolade van A tot Z rechtstreeks van de cacaobonen te produceren.

 

Elke chocolade heeft zijn eigen “millésime” , komt van een specifiek terroir en geografisch gebied (Madagaskar, Peru, Ghana, enz.) en is beperkt in hoeveelheid. Hun reputatie reikt nu tot ver buiten onze grenzen, dankzij de vele internationale prijzen die ze hebben gewonnen (Parijs, Italië, VS, Londen, Singapore, enz.)!

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
tabletten
PERU 75% - AMANDEL NOUGATINE - 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...

(REF : MLTF1)

tabletten
MADAGASCAR 40% - KOKOSNOOTNOUGATINE - 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...

(REF : MLTF3)

tabletten
MADAGASCAR 40% - YUZU & VEENBESSEN - 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...

(REF : MLTI10)

tabletten
GHANA 70% - APPELSIEN - 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...

(REF : MLTI4)

tabletten
ECUADOR - WITTE 33% - 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...

(REF : MLTP9)