ZWARTE CHOCOLADE KOFFIEBONEN
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.De kracht van koffie en van zwarte chocolade voor een intense smaak
Ingrediënten
zwart chocolade 95% (cacaomassa 73.9%, cacaoboter 4.7%, rietsuiker 26.1%), stukjes arabica koffieboon 5%
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PEPERMUNT
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
PERU 75% - AMANDEL NOUGATINE
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE FLEUR DE SEL
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
CHOCOLADE 70% STUDENTENHAVER
- 100 gr
Hele gedroogde vruchten worden in elk vierkantje van zwarte 70% chocolade ingelegd voor een gezellig en heerlijk degustatiemoment. Onze meester...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70%
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
KONGO 80%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.De kracht van koffie en van zwarte chocolade voor een intense smaak