ZWARTE CHOCOLADE HAZELNOTEN
- 100 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.De subtiele knapperigheid van de hazelnoten in een zwarte fondant chocolade.
Ingrediënten
zwarte chocolade 80% (cacaomassa 73.9%, cacaoboter 4.7%, rietsuiker 26.1%), stukjes geroosterde hazelnoten 20%
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
PERU 55% - SPECULAAS
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
KONGO 80%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
GHANA 70% - APPELSIEN
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
GHANA 70% - PINDA'S & KARAMEL
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
CHOCOLADE 70% HELE AMANDELEN
- 100 gr
Hele gedroogde vruchten worden in elk vierkantje van zwarte 70% chocolade ingelegd voor een gezellig en heerlijk degustatiemoment. Onze meester...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 85%
- 100 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.De subtiele knapperigheid van de hazelnoten in een zwarte fondant chocolade.