Kaas van schapenlmelk
kaas-van-schapenlmelk
Wavreumont 3 soorten melk (+/- 2 kg)Halfharde kaas met een natuurlijke korst, gemaakt van gepasteuriseerde koe-, geiten- en schapenmelk
(REF : 20344)
kaas-van-schapenlmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)Traditionele productie van zachte gerijpte kaas met een gemengde korst gemaakt van gepasteuriseerde melk3 weken gerijptSmeltzachte, romige textuur...
(REF : 20868)
kaas-van-schapenlmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)Roquefort AOP (Appelation d'origine protégée), fromage à pâte persillée au lait de brebis cru et entier. Aveyron, France. Disponible en 1/2 pain de...
(REF : 21201)
kaas-van-schapenlmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)Roquefort AOP (Appelation d'origine protégée), fromage à pâte persillée au lait de brebis cru et entier. Aveyron, France. Disponible en 1/2 pain de...
(REF : 21202)
kaas-van-schapenlmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
(REF : 23805)
kaas-van-schapenlmelk
Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
(REF : 23807)
kaas-van-schapenlmelk
Tomme de l'Agasse / Lou Païssou (+/- 3 kg)Halfgekookte geperste kaas met een fijne, romige textuur.Natuurlijke gebloemde korst
(REF : 23809)
kaas-van-schapenlmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
(REF : 23811)
kaas-van-schapenlmelk
Lou Larzac Pérail (150 gr)Een zachte, volle kaas met een fijne, licht heuvelachtige korst. Deze witte kaas heeft een romige textuur.
(REF : 23815)
kaas-van-schapenlmelk
Tomme de brebis (schaap) van Monts de Lacaune (+/- 4 kg)Onctueuse et légère, parfaite pour cuisiner ou agrémenter entrées, plats chauds, fruits frais ou pâtisseries. Riche en Oméga 3. Sans gluten. Vegan.
(REF : 25903)
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino jong (+/- 3 kg)Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
(REF : 26720)
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino gerookt (+/- 3 kg)Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
(REF : 26721)
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino Romano oud (+/- 1,5 kg)Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
(REF : 26722)