
Kokosmelk wordt verkregen door geraspte kokos te mengen met warm water en vervolgens uit te knijpen. Hij wordt regelmatig gebruikt in de aziatische keuken voor het bereiden van gerechten, soepen, sauzen, ijsjes, koekjes, desserten en cocktails
(REF : DWCP2)
(REF : DWCP1)
(REF : TSNCR)
(REF : CLJJ)
(REF : CLCR)
(REF : TSNCL)
(REF : PJCE1)
(REF : CLCM2)
(REF : CLCM1)
(REF : PP1)
(REF : DWCPA)
(REF : DWCE2)
(REF : DWAN1)
(REF : DWCPM)
(REF : DWCPR)
(REF : TSNC2)
Kokosmelk wordt verkregen door geraspte kokos te mengen met warm water en vervolgens uit te knijpen. Hij wordt regelmatig gebruikt in de aziatische keuken voor het bereiden van gerechten, soepen, sauzen, ijsjes, koekjes, desserten en cocktails