Vruchten van de cashewboom, een struik die wijd verspreid is in India, Reunion, Amerika en Afrika, cashewnoten worden in onze fabriek met hete lucht gedroogd. Dit zachte en natuurlijke droogproces ontwikkelt hun aroma en verbetert hun verteerbaarheid.Vervolgens worden ze op lage temperatuur gemalen met een molensteen. Het is zeer goed verteerbaar en wordt verdragen door de meest kwetsbare darmen.Gebruiksaanwijzing: Cashewnotenpuree wordt het best geconsumeerd tijdens het koken, verdund met een beetje water. Het gaat heel goed samen met alle soorten rauwe groenten.
Vruchten van de cashewboom, een struik die wijd verspreid is in India, Reunion, Amerika en Afrika, cashewnoten worden in onze fabriek met hete lucht gedroogd. Dit zachte en natuurlijke droogproces ontwikkelt hun aroma en verbetert hun verteerbaarheid.Vervolgens worden ze op lage temperatuur gemalen met een molensteen. Het is zeer goed verteerbaar en wordt verdragen door de meest kwetsbare darmen.Gebruiksaanwijzing: Cashewnotenpuree wordt het best geconsumeerd tijdens het koken, verdund met een beetje water. Het gaat heel goed samen met alle soorten rauwe groenten.