KAMUT® khorasan tarwe, genoemd naar het Amerikaanse bedrijf dat dit type durumtarwe enkele jaren geleden heeft herontdekt en het nu produceert, staat ook bekend als "faraotarwe". Dit graangewas, afkomstig uit de Nijlvallei, heeft een typische nootachtige smaak en bevat 20-40% meer eiwitten dan traditionele tarwe. De biologische KAMUT® khorasan tarwe is de voorouder van de moderne tarwe en heeft zijn genetische integriteit behouden. De naam "KAMUT®" is geregistreerd en is een garantie voor hoge kwaliteit. Khorasan tarwe is heerlijk, licht en voedzaam, heeft een milde smaak met een nootachtig aroma en is licht verteerbaar. Rijk aan eiwitten en mineralen (selenium, zink, magnesium).
KAMUT® khorasan tarwe, genoemd naar het Amerikaanse bedrijf dat dit type durumtarwe enkele jaren geleden heeft herontdekt en het nu produceert, staat ook bekend als "faraotarwe". Dit graangewas, afkomstig uit de Nijlvallei, heeft een typische nootachtige smaak en bevat 20-40% meer eiwitten dan traditionele tarwe. De biologische KAMUT® khorasan tarwe is de voorouder van de moderne tarwe en heeft zijn genetische integriteit behouden. De naam "KAMUT®" is geregistreerd en is een garantie voor hoge kwaliteit. Khorasan tarwe is heerlijk, licht en voedzaam, heeft een milde smaak met een nootachtig aroma en is licht verteerbaar. Rijk aan eiwitten en mineralen (selenium, zink, magnesium).