Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.
Ingrediënten
Volle ronde Italiaanse rijst
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen
QUINOA (PERU)
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
HAVER demeter
- 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 25 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten kiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog vuur...
granen
"POP CORN" MAÏS
- 5 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
RODE KERALA RIJST
- 25 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
granen
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
EENKOORN demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen
ROGGE demeter
- 25 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
‹ ›
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.