Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
12 andere producten in dezelfde categorie:
griesmeel-en-couscous
4 GRANENCOUSCOUS
- 5 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
griesmeel-en-couscous
SPELTCOUSCOUS
- 20 kg
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
griesmeel-en-couscous
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
griesmeel-en-couscous
COUSCOUS
- 20 kg
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
griesmeel-en-couscous
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 5 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
griesmeel-en-couscous
4 GRANENCOUSCOUS
- 20 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
griesmeel-en-couscous
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 5 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
griesmeel-en-couscous
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS
- 5 kg
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...
griesmeel-en-couscous
SPELTCOUSCOUS
- 5 kg
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
‹ ›
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.