

Bloemkool (1 st. per 8) - cat. 2 (Frankrijk)

Deze bloemkool is een klassieke variëteit met een compacte, stevige krop. In volle grond geteeld, biedt hij een milde smaak en stevige textuur, licht nootachtig na het garen. Lekker rauw, gestoomd, in gratin of geroosterd in de oven. Ook heerlijk geraspt als ‘bloemkoolrijst’ of als pizzabodem.
(REF : 2051)
(REF : 2052)
(REF : 1009)
(REF : 2057)
(REF : 2053)
(REF : 1046)
(REF : 1482)
(REF : 1923)
(REF : 1038)
(REF : 1717)
(REF : 2054)
(REF : 1734)
(REF : 1902)
(REF : 1912)
(REF : 1664)
(REF : 1924)
Deze bloemkool is een klassieke variëteit met een compacte, stevige krop. In volle grond geteeld, biedt hij een milde smaak en stevige textuur, licht nootachtig na het garen. Lekker rauw, gestoomd, in gratin of geroosterd in de oven. Ook heerlijk geraspt als ‘bloemkoolrijst’ of als pizzabodem.