VOLLE SUSHI RIJST - 500 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JSR1
Kartoneenheid : 12
Minimum afname : 6
EAN : 5021554986171
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte streek van Italië. Deze rijst lijkt veel op de Japonica rijst die in Japan gebruikt wordt om sushis te maken. Kookinstructies: Was 1 kop (250gr) volle sushi rijst in koud water en spoel af. Doe de rijst in een pan met 2 bekers (540ml) koud water. Laat 30 minuten weken. Breng de rijst aan de kook. Dek af met een deksel en laat de rijst 40 minuten op een laag vuur sudderen tot al het water geabsorbeerd is. Verwijder de pan van het vuur en laat het deksel op de pan voor 10 minuten. Om heerlijke sushis te maken kan u ook de volgende kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken van het Clearspring gamma: tamari of shoyu, rijstazijn, mirin, sushi nori, wasabipoeder, sushi gember en het sushi matje om de sushis te rollen.


Ingrediënten
volkoren ronde rijst

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST - 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...

(REF : JPB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 750 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID - 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...

(REF : JSMSHS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPSS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI PASTA - 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)