Tomme de l'Agasse / Lou Païssou (+/- 3 kg)
Halfgekookte geperste kaas met een fijne, romige textuur.Natuurlijke gebloemde korst
Ingrediënten
Gethermiseerde schapenMELK (temperatuur lager dan pasteurisatie), zout, stremsel, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino gerookt (+/- 3 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
kaas-van-schapenlmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino Romano oud (+/- 1,5 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino jong (+/- 3 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
kaas-van-schapenlmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...